Garanties en tips

De enige echte originele uitgevonden tuinlamellen zijn Belgisch en van GMP

gmp-belgian-qualityDe GMP lamellen zijn de enige van Belgische kwaliteit. Zij voldoen aan de strenge Belgische kwaliteitsnormen en worden alleen in Belgie geproduceerd met grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit die voortdurend nog verbeterd worden om onze klanten  beter te dienen. Het produktieproces daarbij voldoet aan de beste en meest moderne normen waar ECO en CO 2 normen steeds nauwlettend gevolgd en verbeterd worden.

 

gmp-garanties GMP garandeert de stabiliteit van de lamellen bij normale temperaturen tussen de -15 ° C tot +40 °C zo de plaatsing en het beheer door een goede huisvader is gebeurd. De periode loopt vanaf de faktuurdatum van de verkoop en de waarde is  degressief in de tijd. De garantie is niet toepasbaar bij schade veroorzaakt door transport, installatie of na de plaatsing of bij oneigenlijk gebruik. De garantie waarborgt een kosteloze levering of afhaling van de beschadigde lamellen maar dekt niet de plaatsing zelf en de rechtstreekse of onrechtstreekse verliezen en de daarmee verbonden schades. De garantie dekt nooit de gebeurlijke uv-verkleuring die een natuurlijk proces is en onderhevig is aan specifieke voorwaarden.

 

De GMP lamellen zijn de enige, originele tuinlamellen van Belgische makelij. GMP heeft door de jaren heen voor alle tuindraden een vorm van blendering en privacy op punt gezet in verschillende maten en kleuren.
 

Sedert 1975 doet GMP zeer veel research en onderzoek naar de kwaliteiten en toepassingen voor tuinlamellen. Niet alleen de verbeteringen van de mechanische en technische eigenschappen, maar ook de UV-stabilisatie hebben enorme vooruitgang gemaakt dankzij de nieuwste recepturen van grondstoffen, maar ook naar de toepassingen en gebruiksvriendelijkheid in de tuin.

Daarom heeft GMP al zijn merken en modellen, namen en produkten en toepassingen en verpakkingen laten beschermen en deponeren en patenteren in vele toepassingen op deze markt.

 

VOORDELEN

  • past in elke draadafsluiting op de markt
  • verschillende hedendaagse kleurschakeringen zijn standaard
  • betere mechanische resistentie
  • reeds meer dan 40 j research en ervaring in tuinprodukten
  • normale kleurafwijkingen met hoge UV bescherming in normale omstandigheden

 

 

Tips

Niet in de zon transporteren

Stockage

De lamellen kunnen vervormen tijdens het transport in de zon, dus stockeer uw dozen en profielen mooi plat en in de schaduw. Eens geplaatst kunnen ze onder de ‘normale omstandigheden’ bijna niet meer vervormen.

Zon

Eenvoudiger plaatsing met water en zeep

Plaatsing

Al onze lamellen kunnen eenvoudiger en vlugger geplaatst worden wanneer men de omheining eerst inwrijft met zeep en dan nat spuit. De lamellen mogen ook nat gemaakt worden.

Tuinslang

Natuurlijke verkleuring is normaal

Natuurlijke verkleuring

Alle natuurlijke en kunstmatige buiten-producten ondergaan kleurvariaties door de temperaturen en uv-stralingen Dit fenomeen begint zodra het product in aanraking komt met uv-stralen en dus vanaf de verkoop en/of plaatsing. Dit stabiliseert zich doorheen de tijd en is afhankelijk van specifieke factoren. Een garantie kan hiervoor niet gegeven worden.

Verkleuring

Voldoende sterke palen gebruiken

Windbelasting

U moet bewust zijn dat u bijna een volle muur bouwt door uw afrastering te blinderen. Wij raden u dus aan om de palen te versterken en bij hoge windsnelheden enkele lamellen te demonteren.

Windzak