Over ons

GMP THE ORIGINAL 

Voor de tuinsector en de dhz-markt pakt GMP uit met een breed gamma afrasteringsprofielen. De afdeling "Privacy Garden System" werd gecreëerd met als doel het blinderen van tuinafsluitingen.

 

De lamellen LouisianaFloridaNevada SuperHouston SuperColorado, en de kunsthagen Canada zorgen in een handomdraai voor privacy fencing in de tuin. De lamellen beschermen tegen nieuwsgierige blikken, wind en geluid. Door hun ontwerp passen deze onvergankelijke sleutelprofielen in elke draadafrastering. Bovendien blijft een natuurlijke begroeiing op de afsluiting mogelijk. De strips kunnen met een ongekende creativiteit en diversiteit door de tuindraad gevlochten worden. Het eindresultaat is een blinderingsysteem waarmee de tuinbezitter onbezorgd van zijn privacy kan genieten.

 

 

GMP

 

 

Loungefence

“Loungefence” is de nieuwe merknaam waaronder GMP een topgamma van tuinscherm producten lanceert.

Op vandaag stellen we u de Loungefence-kunsthaag voor die een aanvulling is op het bestaande gamma.

De Loungefence haag is een bijna ondoorzichtige haag die voor 100 % privacy en veiligheid zorgt in uw tuin.

In eerste fase lanceren we in de volgende hoogtes: 1,5m en 1,8m.

Een aparte folder met alle uitleg over de kwaliteit en de plaatsing is beschikbaar .

Meer info op www.loungefence.be

 

 

Als specialist in afscherming en bezorger van privacy in uw tuin heeft GMP sedert jaren een aluminium gamma op de markt. Alufence is een modulair en gemakkelijk te plaatsen systeem voor iedere tuin.

Met de nodige knowhow en advies bezorgt GMP u en zijn dealers alle informatie voor de berekening van de exacte afmetingen en samenstelling van een afsluiting. De nieuwste kleuren, latten en plaatsingsmethoden bezorgen u een strakke aluminium-afsluiting die bescherming, privacy en veiligheid bieden in uw tuin.

Meer info op www.alufence.be

 

 

Logo GMP Plastic Extrusion Profiles

GMP is al sedert 1948 gekend als de specialist op gebied van extrusie van kunststofprofielen.

Dankzij onze designafdeling, eigen matrijzenmakerij en vele productielijnen kunnen wij als team meedenken met iedere klant en stellen wij steeds oplossingen op maat voor. Met strenge kwaliteitscontrolesystemen, sterke servicegerichtheid en aandacht voor het product en de klant, bouwden wij steeds lange-termijnrelaties op met onze klanten in binnen- en buitenland.

Een nieuwe cataloog van industriële profielen is klaar en kan op vraag voor professionelen verkregen worden. Naast dit standaardgamma extrudeert GMP ook op basis van uw ideeën. Wij maken de tekeningen, de matrijzen en uiteindelijk ook de profielen volgens uw wensen.

Meer info op www.gmpplasticprofiles.com